DOPRAVA ZDARMA

Krups EA897B10

Automatický kávovar, One-Touch, 8 přednastavených nápojů, 15Bar, Automatický čisticí systém,


Kód: 726615

Výrobce: Krups

Záruka: 2 roky

Doporučená cena: 14 999 Kč

Dostupnost: skladem

ESSOXKalkulačka splátek

Cena: 10 999,- Kč s DPH

nebo 4 x 2 749 Kč s
Rozložená platba ESSOX

Recyklační poplatek: započítaný v ceně

Zboží je možné zakoupit jen v kamenné prodejně.



Přednosti :

  • Quattro Force
  • Funkce One-Touch Cappuccino
  • 8 přednastavených receptů
  • Možnost personalizace nápojů
  • 90% recyklovatelnost
  • Automatický čisticí systém

Quattro Force

Automatické espresso Krups EA897B10 Evidence Eco s technologií Quattro Force, která zajistí, že se kávovar postará o každý detail přípravy lahodné kávy. Od rychlého mletí kávových zrn přes přesné lisování mleté kávy až po správnou teplotu kávy od prvního šálku.

Automatické čištění

Krups EA897B10 Evidence Eco je kávovar, který se o veškerou údržbu postará sám. Automatický čisticí systém vyžaduje pouze tři čisticí cykly ročně. Výsledkem je dokonalá chuť kávy s menšími nároky na údržbu než u většiny automatických kávovarů.

Nápoj si upravte podle své chuti

Přednastavené nápoje s vyladěnou chutí můžete také snadno přizpůsobit svým preferencím. Upravte například sílu kávy nebo množství použité vody. Navíc si můžete do nápoje přidat šálek espressa a ušetřit až dva oblíbené nápoje.

Systém One-Touch Cappuccino

Nechte se hýčkat dokonalou sametovou pěnou cappuccina nebo latte macchiata. Objevte snadný způsob, jak připravit jeden nebo dva mléčné nápoje na jednou přímo z nápojového kartonu. Stačí jen stisknout tlačítko.

Široká nabídka nápojů

Automatické espresso Krups EA897B10 Evidence Eco nabízí širokou škálu nápojů. Můžete si vybrat z řady nápojů, jako je espresso, ristretto, cappuccino, latte macchiata a další. Nastavitelná hlava kávovaru umožňuje přípravu velkých nápojů do oblíbených šálků.

Snadné použití

Instinktivní ovládání ještě více zvýrazňuje radost z dokonale připravené kávy. Černobílý panel s okamžitou odezvou nabízí přímý přístup ke všem přednastaveným nápojům i jejich personalizaci.

Vysoce kvalitní mletí kávy

Automatické espresso Krups EA897B10 Evidence Eco je vybaveno kónickým mlýnkem Active speed, který namele kávová zrna v konzistentní kvalitě a ve velmi krátkém čase. Mlýnek je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Vyberte si jemné mletí pro espresso nebo hrubší mletí pro jemnější chuť.