DOPRAVA ZDARMA

Krups EA877D10

Automatické espresso, 21 receptů na horké a studené nápoje, Quattro Force,


Kód: 726611

Výrobce: Krups

Záruka: 2 roky

Doporučená cena: 26 990 Kč

Dostupnost: skladem

ESSOXKalkulačka splátek

Cena: 21 990,- Kč s DPH

Recyklační poplatek: započítaný v ceně

Zboží je možné zakoupit jen v kamenné prodejně.



Klíčové vlastnosti :

  • Systém Quattro Force
  • Technologie Milk Expert
  • Cappuccino jedním dotykem
  • Automatická údržba
  • 21 receptů
  • PodsvíceníLED
  • 4 úrovně intenzity kávy
  • 8 přizpůsobitelných profilů
  • Objem nádržky na vodu 3 l
  • Kapacita zásobníku na zrnkovou kávu 250 g
  • Možnost přípravy 2 nápojů najednou

21 nápojů

Automatické espresso Krups EA877D10 Intuition Experience+ nabízí až 21 přednastavených nápojů, které vás potěší vyvážeností chutí. K dispozici je také 6 zcela nových teplých a studených nápojů , jako je frappé, nitro káva, ledová káva, italské cappuccino, filtrovaná káva nebo konvice.

Technologie Smart Slide

Graficky příjemné uživatelské prostředí zobrazené na 3,5" TFT displeji, který je nejlepší ve své třídě, je jen začátek. Kávovary KRUPS Intuition Experience+ jsou vybaveny technologií Smart Slide, díky níž je ovládání stejně snadné jako používání mobilního telefonu. V široké nabídce nápojů se můžete pohybovat pomocí karet podle typu kávy nebo jednoduše posouváním prstem. Kromě toho jsou v každém rohu displeje dotyková tlačítka, která slouží jako zkratky k důležitým funkcím kávovaru.

8 přizpůsobitelných profilů a 10 nastavení barev

V automatickém kávovaru Krups EA877D10 Intuition Experience+ si můžete nastavit až 8 plně přizpůsobitelných profilů, které vám umožní uložit si oblíbené nápoje, včetně jejich přizpůsobení pro celou rodinu. Navíc si můžete vybrat nastavení displeje a jednu z 10 barev podsvícení LED. Stačí si vybrat oblíbenou barvu a obarvit si zážitek.

Intenzita kávy

Kávovary KRUPS Intuition Experience+ nabízejí širokou škálu nastavení objemu, hrubosti mletí a síly kávy, ze kterých si vyberou i ti nejnáročnější uživatelé. Pro milovníky silných kávových zrn je k dispozici zcela nové nastavení Extra Strong Cup, které namele o 15 % více zrn. Ať už máte rádi kávu s mléčnou pěnou, nebo pijete černou kávu, toto nové nastavení je k dispozici pro všechny kávové recepty.

Elegantní design a nízká hlučnost

Automatické espresso Krups EA877D10 Intuition Experience+ je dosud nejtišší plně automatické espresso od společnosti KRUPS, které je vybaveno novou technologií pro snížení hluku od mletí až po samotnou přípravu kávy. Jemně mletá nerezová ocel elegantně obepíná přední část kávovaru od odkapávací misky až po zásobník na kávu, což nejen dobře vypadá, ale víko zásobníku z nerezové oceli pomáhá udržovat kávu stále čerstvou. Chytrý design navíc umožňuje snadný přístup ke všem částem kávovaru.

Systém Quattro Force

Jedinečný systém Quattro Force od společnosti KRUPS vám umožní vychutnat si absolutní maximum chuti a aroma z vybraných kávových zrn. Optimalizuje každý krok od mletí, temperování a vaření pro dosažení nekompromisních výsledků. Kromě toho se stará také o automatické proplachování jednotky po každém použití, aby byla zaručena nejlepší kvalita každého šálku.

Systém automatického čištění

Čištění kávovaru Krups EA877D10 Intuition Experience+ nemůže být jednodušší než díky systému Auto Clean. Stačí 3-4krát ročně spustit cyklus čištění nebo odstraňování vodního kamene. Kávovar navíc sám monitoruje intervaly a upozorní vás na nutnost čištění. K celému procesu čištění jsou zapotřebí pouze dvě věci. Prvním je vložení jedné čisticí tablety do přístroje, druhým je prostředek na odstraňování vodního kamene rozpuštěný v zásobníku na vodu. Samozřejmě vás vším provedou intuitivní pokyny na obrazovce.