Tefal HT650E38

Ruční šlehač, 600 W, tichý chod, přepínač rychlostí a funkce turbo, 2 nerezové šlehací metly a 2 hnětací háky


Kód: 785308

Výrobce: Tefal

Záruka: 2 roky

Doporučená cena: 1 899 Kč

Dostupnost: skladem

Cena: 1 599,- Kč s DPH

Recyklační poplatek: započítaný v ceně

Zboží je možné zakoupit jen v kamenné prodejně.



Klíčové vlastnosti:

  • Výkonný ruční šlehač 
  • Technologie Silence600 redukuje hluk
  • Součástí balení jsou 2 šlehací metly a 2 nerezové háky
  • Pyšní se ergonomickou rukojetí
  • Rychlost můžete snadno přepnout

Pokročilá technologie Silence600 Vynikající mixování spolu s pokročilou technologií tlumení hluku nabízí nejtišší a zároveň nejvýkonnější* ruční šlehač pro naprosté pohodlí a nekompromisní výsledky. *Od značky Tefal

Tichý motor Optimalizované proudění vzduchu spolu s vylepšenou technologií tichého chodu u tohoto vysoce výkonného motoru je příslibem zvláště tichého mixování při každém použití.

Výkonný motor o příkonu 600 W Výkon při mixování s tímto působivým motorem o příkonu 600 W poskytuje vynikající výsledky pro všechny vaše potřeby při mixování, a to včetně hutných a náročných konzistencí, jako jsou těsta.

Ergonomická rukojeť Rukojeť se snadným úchopem a měkkým povrchem poskytuje optimální ergonomii pro mixování, které je naprosto pohodlné a snadné.

Přepínač rychlostí a funkce turbo Snadno použitelný přepínač rychlosti s funkcí turbo boost umožňuje přesnou kontrolu pro veškeré mixování a pro dokonalé výsledky u mnoha lahodných kreací.

2 nerezové šlehací metly Šlehací metly z vysoce kvalitní nerezové oceli snadno zvládnou přípravu lehké hmoty, od dokonale ušlehaných bílků a nadýchané šlehačky po lahodné dortové těsto.

2 nerezové háky na těsto Hnětací háky z vysoce kvalitní nerezové oceli zvládnou přípravu tuhé a hutné hmoty, jako je lahodné těsto na briošky, chléb, pizzu a další.

Opravitelný výrobek – 10 let Výrobek navržený pro snadnou možnost opravy, rychlá dodávka náhradních dílů za nízkou cenu po dobu nejméně 10 let, 6 500 opravárenských center po celém světě.