DOPRAVA ZDARMA

Rowenta RH99F1WO

Tyčový aku vysavač, Li-Ion baterie, nabíjení 3h, provoz až 80min, Automatický režim přizpůsobuje výkon typu podlahy, bohaté příslušenství


Kód: 721138

Výrobce: Rowenta

Záruka: 2 roky

Doporučená cena: 17 190 Kč

Dostupnost: na dotaz

ESSOXKalkulačka splátek

Cena: 13 199,- Kč s DPH

nebo 4 x 3 299 Kč s
Rozložená platba ESSOX

Recyklační poplatek: započítaný v ceně

Zboží je možné zakoupit jen v kamenné prodejně.



Důležité přednosti :

  • 230 vzduchových wattů
  • OsvětleníLED
  • Nádoba na prachXL
  • Automatický režim přizpůsobuje výkon typu podlahy
  • 99,9% filtrace
  • Flex
  • Příslušenství pro péči o zvířata
  • Obsah balení: dokovací stanice, štěrbinová hubice, turbo kartáč na zvířecí chlupy, Mini Flex, štěrbinová hubice, kartáč na pohovku, 2 kartáče Easy Brush, přídavný filtr.

Výkonné a účinné vysávání všech typů podlah

Tyčový vysavač Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 je vybaven bezkartáčovým motorem Digital Force 230 AW a 5 nastaveními, včetně automatické rychlosti, která přizpůsobí výkon typu povrchu a množství nečistot. Digitální motor Digital Force vám zajistí dokonalou účinnost na všech typech podlah díky naší jedinečné hlavě, která je ideální pro vysávání i větších kusů, jako jsou kukuřičné lupínky nebo arašídy.

Digitální displej a prachovka XL

Displej zobrazuje zbývající dobu provozu v reálném čase po minutách a upozorní vás, když je třeba filtr vyčistit. Zásobník na prach o objemu 0,9 litru umožňuje mimořádně dlouhé čištění, snadno se vyprazdňuje a je 100% omyvatelný spolu se separátorem a filtrem.

Samostatná dokovací stanice

Už nemusíte vrtat do zdi, volně stojící dokovací stanice zajistí, aby byl váš vysavač vždy nabitý a po ruce, včetně příslušenství - s trubicí, která slouží také jako prodlužovací nástavec pro vysávání až ke stropu.

Příslušenství pro péči o zvířata

Úklid po domácích mazlíčcích nebyl nikdy jednodušší než s příslušenstvím Animal Care. Turbo kartáč na odstraňování vlasů, štěrbinová hubice, kartáč na pohovku, Mini Flex, exkluzivní volně stojící napájecí stanice, přídavný filtr a dva vestavěné kartáče Easy Brush.