DOPRAVA ZDARMA

Rowenta RY8561 WH

Parní čistič s vysavačem, Všestranné využití v domácnosti, Cyklónová bezsáčková technologie, 2 mopy, 7 nástavců, nástavec na koberce, podložka


Kód: 721142

Výrobce: Rowenta

Záruka: 2 roky

Doporučená cena: 8 499 Kč

Dostupnost: na dotaz

ESSOXKalkulačka splátek

Cena: 7 999,- Kč s DPH

nebo 4 x 1 999 Kč s
Rozložená platba ESSOX

Recyklační poplatek: započítaný v ceně

Zboží je možné zakoupit jen v kamenné prodejně.



Parní čistič s vysavačem Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi přináší účinné a hloubkové čištění jedním pohybem pro dokonalou hygienu a výsledky bez kompromisů. Tyčový vysavač nabízí vysávání a parní čištění všech podlah jedním pohybem a odnímatelný ruční parní čistič s množstvím nástavců umožňuje čištění i těžko dostupných míst, jako jsou okna nebo spáry. Dokonalý pomocník pro důkladný úklid všech místností, od obývacího pokoje přes koupelnu až po kuchyni, který dokonce dokáže i vyrovnat a osvěžit textilie. Pro použití tohoto čističe podlah je dostačující voda z vodovodního kohoutku a 99,9 % bakterií a choroboplodných zárodků tak odstraníte úplně bez chemikálií a čisticích prostředků.

 


Parní čistič s vysavačem Clean & Steam Multi
Sací hubice DUAL CLEAN & STEAM
Cyklónová bezsáčková technologie
Praktická sada nástavců
Ergonomické úchyty a rukojeti
Délka přívodního kabelu: 8 m
Objem nádržky: 0,4 l
2 mopy, 7 nástavcov, nástavec na koberce, podložka
Všestranné využití v domácnosti
Regulovatelný parní výkon
3 x 'All floors' + 3 x 'Hard spot' (návleky na všechny podlahy a pro velké znečištění)
2 mopy, 7 nástavců, nástavec na koberce, podložka

Inovativní parní vysavač
Parní čistič s vysavačem Clean & Steam Multi vám každý den šetří čas a zajišťuje bezchybný a rychlý úklid všech typů podlah a povrchů. Díky rozmanitému příslušenství vyhoví tento parní čistič všem vašim požadavkům při úklidu. Stěrku na okna využijete při mytí oken a zrcátek, koncentrátor páry při úklidu těžko dostupných míst, kartáč na čištění spár mezi obkladačkami a mopy z mikrovlákna k vytírání. Součástí balení jsou i barevné univerzální kartáčky pro všechny typy povrchů v koupelně (modré kartáčky), v kuchyni (oranžové kartáčky) a v ostatních místnostech (zelené kartáčky). Unikátní sací hubice DUAL CLEAN & STEAM umožňuje současné vysávání a parní čištění, a tím zkracuje úklid o polovinu.

Zdravé prostředí
Pára dokáže zlikvidovat 99,9 % bakterií a choroboplodných zárodků. Vydezinfikujte svoji domácnost bez použití čisticích prostředků a chemikálií s ohleduplností k životnímu prostředí. Intenzitu páry můžete díky polohám Eco a Max regulovat v závislosti na typu podlahové krytiny (parkety, dlažba, koberec atd.) nebo povrchu (sklo, textil atd). Pokročilá cyklónová technologie zajišťuje vysoký stupeň separace nasátého prachu a přináší tak vyšší výkon a dlouhodobější výsledky úklidu.

Maximální všestrannost
Lehkéspouštění, intuitivní ovládací panel, rozlišení podle barev, vypínač, bezdotyková výměna mopů a další - objevte vyspělé funkce, které vám nabízejí dokonalé pohodlí a snadné použití. Odvápňovací kazeta brání poškození přístroje působením vodního kamene a prodlužuje jeho životnost. Jednoduché ovládání nabízí tlačítko pro dávkování páry podle potřeby, snadno přístupné tlačítko zapnutí / vypnutí vysavače. Bleskurychlé zahřátí za pouhých 30 sekund potěší a nebude vás zdržovat. Disponuje také ergonomickými úchyty a rukojetí pro přenášení, kolečky, bezdotykovou výměnou mopu, odnímatelnou nádržkou na vodu, podstavcem pro snadné skladování a taškou pro příslušenství.

10 let opravitelnosti
Výrobek byl navržen pro snadnou opravu a ekologickou likvidaci. Po celém světě Rowenta dodává náhradní díly i na ty produkty, které se již neprodávají. Rowenta se zavázala držet náhradní díly skladem pro většinu produktů vyráběných od roku 2012. Náklady na opravu v autorizovaném servisu jsou tak podstatně nižší než celková výměna výrobku. Každý nový produkt je z toho důvodu označený logem "opravitelný produkt po dobu 10 let".