Rowenta TN3011F0

Zastřihovač chloupků, baterie AA - provoz až 180min., Vestavěné osvětlení, voděodolné provedení pro snadné čištění, 1 nástavec, ochranný kryt


Kód: 727524

Výrobce: Rowenta

Záruka: 2 roky

Doporučená cena: 599 Kč

Dostupnost: skladem

Cena: 449,- Kč s DPH

Recyklační poplatek: započítaný v ceně

Zboží je možné zakoupit jen v kamenné prodejně.



Zastřihovač chloupků Rowenta Specialist TN3011F0 rychle a jednoduše zastřihne nepříjemné chloupky v nose a uších. Je vybaven systémem otočných čepelí, které rotují v 360°. Díky tomu účinně zkrátí i jemné chloupky, a to zcela bezpečně a bezbolestně.

Až 3 hodiny používání

Tento model je kompatibilní s bateriemi typu LR6 AA (baterie není součástí balení). Takto vydrží až 180 minut provozu, což vám vystačí na mnoho důkladných zastřižení. Můžete si ho tak bez obav přibalit i na dovolenou nebo na služební cestu.

Klíčové vlastnosti

  • Zastřihovač chloupků v nose a uších
  • Otočné čepele s 360° rotací pro bezpečné a účinné použití
  • Baterie typu LR6 AA vydrží až 3 hodiny provozu
  • Vestavěné osvětlení Vision vám umožní získat přehled i o jemných chloupcích
  • Voděodolné provedení pro snadné oplachování ve vodě
  • Díky ochrannému krytu zůstanou břity ostré a čisté

Technologie Vision s osvětlením

Systém Vision osvětluje oblast uší a nosu, abyste snadno zpozorovali i jemné nebo krátké chloupky. Žádný z nich vám tak neunikne, čímž dosáhnete dokonalého zkrácení.

Nenáročná hygiena

Rowenta Specialist TN3011F0 je 100% voděodolná, takže ji můžete jednoduše opláchnout pod tekoucí vodou. Údržba strojku je tak opravdu snadná a rychlá. 

Ochranný kryt

Součástí balení je ochranný kryt, který zakryje břity v době, kdy zastřihovač nepoužíváte nebo cestujete. Tím je chrání před poškozením a před znečištěním.