DOPRAVA ZDARMA

Rowenta RH9690WO

Tyčový aku vysavač, 22V Li-Ion, provoz 35 min, cyklónová technologie, vytírací hubice, mini elektrický kartáč, flexibilní trubice, LED osvětlení,


Kód: 721132

Výrobce: Rowenta

Záruka: 2 roky

Doporučená cena: 9 799 Kč

Dostupnost: skladem

ESSOXKalkulačka splátek

Cena: 5 899,- Kč s DPH

nebo 4 x 1 474 Kč s
Rozložená platba ESSOX

Recyklační poplatek: započítaný v ceně

Zboží je možné zakoupit jen v kamenné prodejně.



Klíčové vlastnosti:

  • Tyčový vysavač 3 v 1: vysavač, mop a ruční vysavač
  • Umožňuje vysávat a vytírat v jednom kroku
  • Doba provozu dosahuje 35 minut
  • Flexibilní trubice dosáhne i pod nábytek
  • Parkovací poloha Stop & Go usnadňuje skladování
  • Výkonné LED osvětlení posvítí na úklid

Tyčový vysavač Rowenta RH9690WO XFORCE FLEX 8.60 AQUA v sobě pojí flexibilitu a vysoký výkon. Efektivní a rychlý úklid umožňuje provedení 3 v 1 a jedinečné technologie, kterými je tento bezdrátový vysavač vybaven. Nová sací hubice Aqua s osvětlením Power LED Vision umožňuje paralelní čištění při maximálním pohodlí. Dovoluje vysávat i vytírat podlahy zároveň. Všechny hrubé nečistoty jsou pomocí cyklónové technologie soustředěny do 0,55l zásobníku. Filtr Allergy zachytí v 99 % i nejmenší částice a zanechá vypouštěný vzduch čistý.

Hi-Tech inovace

Vysavač je vybaven motorem o síle 185 W s úrovní hluku pouhých 82 dB a bohatým příslušenstvím. Díky 22V Li-Ion akumulátoru je možný snadný pohyb v prostoru. Silná vyměnitelná baterie poskytne při plném nabití až 35 minut uklízení. Nabíjení spotřebiče trvá 3 hodiny. Po stisku patentovaného tlačítka Boost dosáhnete intenzivního výkonu. Flexibilní trubice usnadní úklid pod nábytkem. Pro snadnější uskladnění i odpočinek při úklidu slouží funkce Stop & Go, díky které zůstane kartáč s trubicí samostatně stát.

Dlouhá provozní doba

Vyměnitelná baterie poskytuje silný konstantní sací výkon s výdrží 35 minut. V případě potřeby lze navýšit dobu provozu až na 1 hodinu 10 minut dokoupením dodatečné baterie.

Flexibilní technologie

Flexibilní trubice umožní uklidit každý centimetr podlahy, dosáhnete až 4krát dál pod nízký nábytek bez ohýbání.

Rychlý a bezproblémový úklid

Flexibilní řešení 2 v 1 umožňuje vysávat i vytírat podlahy během poloviční doby. Obdélníková hubice Aqua dovoluje vysávat i vytírat jedním tahem.

Parkovací funkce Stop & Go

S parkovací funkcí Stop & Go si můžete od úklidu kdykoliv odpočinout, kartáč a trubice zůstanou samostatně stát.

LED osvětlení

Díky hubici s Power LED Vision jde snáze uklízet i tmavá místa.

Tlačítko intenzivního výkonu

Díky patentovanému tlačítku intenzivního výkonu Boost máte extra výkon na dosah, stačí pouze stisknout.

Jednoduchá údržba

Zásobník na nečistoty lze rychle vyprázdnit, aniž by bylo nutné odstraňovat trubici. Navíc je, spolu s cyklónovým filtrem Easy Wash, snadno omyvatelný vodou.

Flexibilní příslušenství

K příslušenství vysavače náleží dva mopy, mini elektrický kartáč pro účinné odstraňování chlupů zvířat i vlasů, hubice na čalounění, štěrbinová hubice, která se dostane i do těžko přístupných míst a integrovaný kartáček Easy Brush pro detailní čištění.