DOPRAVA ZDARMA

HISENSE RQ758N4SBFE

Kombinovaná Americká chladnička, šířka 91cm, celkový objem 609l, energie E, Total No frost, Multi Air Flow, černá


Kód: 180551

Výrobce: Hisense

Záruka: 2 roky

Doporučená cena: 29 990 Kč

Dostupnost: na dotaz

ESSOXKalkulačka splátek

Cena: 27 990,- Kč s DPH

Recyklační poplatek: započítaný v ceně

Zboží je možné zakoupit jen v kamenné prodejně.



Čtyřdveřový systém - Zabraňuje zbytečnému úniku energie

Snadný a rychlý přístup k vašim potravinám zajišťuje důmyslná konstrukce se čtyřmi dveřmi. Navzdory velikosti lednice otevíráte vždy jen tu část, kterou potřebujete. Zabráníte tak úniku studeného vzduchu a ušetříte energii.

Total No Frost - Technologie Total No Frost zabrání námraze

Technologie Total No Frost představuje jedinečný chladicí systém nainstalovaný přímo v mrazicím oddílu. Zabraňuje tvorbě ledu a námrazy, díky čemuž se vyhnete zdlouhavému procesu odmrazování. Výhodou je nízká spotřeba energie při zachování výkonu a správného chodu lednice. Cirkulace ionizovaného vzduchu zabraňuje ztrátě vlhkosti a udržuje v potravinách veškeré vitamíny a minerály prospěšné pro tělo.

Multi Air Flow - Rovnoměrná distribuce vzduchu

Inteligentní systém Multi Air Flow rovnoměrně distribuuje vzduch do všech částí lednice. Vy máte jistotu, že bude každá potravina uchovaná v ideálních podmínkách a nedojde k jejímu znehodnocení.

Funkce Super Freeze - Rychlé zmrazení potravin

Po příchodu z nákupu můžete využít funkci Super Freeze, která ještě rychleji zmrazí ryby, maso či zeleninu. Díky tomu zůstanou v potravinách zachované tělu prospěšné látky v maximální možné míře.

Invertorový kompresor - Zajišťuje tichý a úsporný chod

Tato lednička je vybavena moderním invertorovým kompresorem, který oproti tomu konvenčnímu spotřebuje méně energie při stejném výkonu, je znatelně tišší a umí se přizpůsobit změnám teploty, ke kterým dochází třeba při otevření lednice. Díky tomu jsou zajištěné ty nejlepší podmínky pro skladování potravin za všech okolností.

Dveřní alarm - Zvuková signalizace vás upozorní na otevřené dveře

Otevřené dveře lednice umí nadělat pěknou neplechu. Pokud se vám to náhodou stane, inteligentní senzor to včas rozpozná a upozorní vás alarmem. Zabrání se tak zbytečným ztrátám energie.

Velká kapacita - Místo na vše, co potřebujete

Díky kombinaci chladničky a mrazničky v čtyřdveřovém provedení budete mít dostatek místa na potraviny a pokrmy pro celou rodinu. Dveře se otevírají ze široka, takže vše vidíte na první pohled.