DOPRAVA ZDARMA

Gorenje BOS6737E09X1

Vestavná trouba, 77l, 11programů, 2x teleskopický výsuv, termosonda,


Kód: 092020

Výrobce: Gorenje

Záruka: 2 roky

Doporučená cena: 10 490 Kč

Dostupnost: skladem

ESSOXKalkulačka splátek

Cena: 9 990,- Kč s DPH

nebo 4 x 2 497 Kč s
Rozložená platba ESSOX

Recyklační poplatek: započítaný v ceně

Zboží je možné zakoupit jen v kamenné prodejně.



Vždy dokonale upečené

Sledováním teploty uvnitř jídla řídí BakeSensor celý proces pečení a když teplota uvnitř jídla dosáhne nastavené teploty, aktivuje se alarm.

Objem 77 l

Jste připraveni na recepty XXL? Inovativní konstrukční řešení přineslo zvětšení interiéru, takže naplno využije celou šířku trouby. Na každém plechu na pečení je více místa a vynikající technologie zajistí rovnoměrné pečení jídla na všech úrovních.

Povrch, který pohlcuje mastnotu

Katalytické čištění představuje velkou pomoc při údržbě trouby. Když trouba během pečení dosáhne 85 ° C a více, začne katalytický kryt ventilátoru automaticky absorbovat mastnotu a nečistoty z pečení.

Efektivní řízení tepla

Systém DynamiCooling účinně ochlazuje vnější povrch trouby (nebo kryt), aby se zabránilo jakémukoli poškození způsobenému vysokou teplotou. U pecí se systémem DynamiCooling+ regulují tepelná čidla chlazení vnějších stěn trouby, dokud nedosáhnou teploty 60 °C. To je zvláště výhodné v troubách s funkcí pyrolytického čištění, která pracuje s extrémně vysokými teplotami.

Jednodušší způsob pečení s párou

Tento program vytváří perfektně napařené prostředí, které zajišťuje, že váš chléb bude mít vysokou a křupavou kůrku. Jediné, co musíte udělat, je nalít vodu do mělkého podnosu, zvolit program ExtraSteam a nechat troubu provést práci.

Pro inspiraci na poslední chvíli

Trouby OptiBake dosáhnou teploty až 200 °C za pouhých 5 minut, čímž ušetří 30 % času potřebného pro standardní předehřívání, čímž se řadí mezi trouby s nejrychlejším předehřevem na trhu. To je velmi výhodné pro recepty, které vyžadují předehřátou troubu. Světelný a zvukový signál (v závislosti na modelu) vás informuje, kdy je správná teplota.